PEGASUS PIAZZA E7


De spot op deze fiets.

ALLROUNDER

Hoe licht en eenvoudig het rijden op een e-bike is, stel je al tijdens de proefrit vast. De zithouding (geometrie) is door het moderne frame echt comfortabel, waardoor je heerlijk rechtop zit. De verstelbare stuurpen zorgt er bovendien voor dat je in een handomdraai de zithouding individueel perfectioneert.

De lage instap (uni) biedt controle onder alle omstandigheden, doordat je snel weer bij de grond bent met je voeten. Dat is de basis voor vertrouwen en langdurig fietsplezier in het zadel van de Piazza. Of het nu voor een boodschapje of een langere tocht is, dankzij de BOSCH Active Line motor kun je licht en ontspannen kilometers maken.

Hydraulische velgremmen, anti lek banden en de licht bedienbare Shimano Nexus 7 naafversnelling zorgen voor veilig en eenvoudig fietsen onder alle omstandigheden. De hydraulische remmen hebben een lichte bediening, ook voor mensen met minder kracht in de vingers.

ONZE SAMENVATTING

De verende voorvork, brede banden, 7 versnellingen en naar keuze te voorzien van een Shimano Nexus met 400Wh (bereik tot 125 km) of 500 Wh (bereik tot 175 km) accu. De Pegasus Piazza draagt door de uitgekiende rijeigenschappen bij aan comfortabele mobiliteit. Anders gezegd: deze allrounder kun je om een boodschap sturen!

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


Frametype Uni, lage instap
Primaire kleur Grijs
Motor BOSCH Active Line
Versnelling NEXUS 7 Naafversnelling
Remsysteem SHIMANO voor en achter hydraulische velgremmen
Batterij 400 Wh
Prijsklasse vanaf € 2.299,-