CORTINA Transportfietsen


De spot op deze fiets.

Cortina Transportfietsen razend populair

De Cortina Common en de Common Basic zijn allesbehalve basic fietsen! Deze trendy fiets heeft een uniek frame in opvallende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een wel heel bijzondere voor- en achterdrager! De dragers hebben namelijk het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Fijn voor boodschappen, maar ook als je je fiets tijdelijk onbeheerd ergens stalt, klik je eenvoudig de mand los.
De Cortina Common Basic is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar (waar details zoals de voor- en achterdrager, kettingkast en spatborden in zwart mooi tegen afsteken. En als je van gadgets houdt is er de luxere variant met Gates beltdrive en verstelbare USB-stuurpen met USB-ingang en powerbank om tijdens het fietsen je telefoon op te kunnen laden.

Onze samenvatting

Eerlijk gezegd hebben de Cortina Transport fietsen eigenlijk geen introductie meer nodig. Ze zijn al jaren onverminderd populair. En dat is niet in de laatste plaats vanwege gave details en een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding! Ook zonder E-ondersteuning een fantastische fiets, die je met eigenzinnige details en accessoires helemaal persoonlijk kan maken!

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


Frame Dames- en heren modellen
Versnelling 3 versnellingen met terugtraprem
of 7 versnellingen met dubbele handrem
Prijsklasse vanaf € 729,-