Bij fietsspecialist Piet Voskamp combineren we een luisterend oor met vakmanschap.


Fietsspecialist Piet Voskamp is al jaren het vertrouwde adres voor de Zeeuwse fietser. We maken werk van onze klanten. Zo bouwen we samen aan een betrouwbare relatie en blijven we scherp op onze service. Of het nu om een accessoire, regenkleding, de nieuwste fietsen voor jong en oud of simpelweg inspiratie gaat, we zijn van alle markten thuis en voorzien je graag van koffie en een vakbekwaam advies!

Je vindt ons aan de Stationsstraat 52 in Middelburg!

Maatwerk én fietsplezier, daar draait het om bij Team Voskamp!


Onderscheidend met:
• Een eersteklas assortiment fietsen voor alle leeftijden
• Veel gangbare onderdelen op voorraad
• Fietskleding en -accessoires
• Maatwerk onderhoud en service
• Up to date inspiratie, informatie, tips en trucs om alles uit je fiets(plezier) te halen

Waarom naar Team Voskamp?
Behalve fietsspecialist zijn wij zelf ook liefhebbers in hart en nieren. Onze eigen ervaring verzilveren we in het bieden van service die we onszelf ook zouden wensen. Daarmee beginnen we op het moment dat je bij ons binnenstapt. Zo maken we werk van onze klanten, investeren we in een betrouwbare, duurzame relatie en blijven we scherp op onze service.

"Groot worden is niet moeilijk, groot blijven nog een hele kunst!"


Gedeeld eigenaarschap, vanaf 2023 delen Ary Joosse en Ruben de Bruijne samen het eigenaarschap van PIET VOSKAMP. In 2010 is Ruben aangenomen. Zijn ambitie destijds om in de toekomst voor zichzelf te willen beginnen of iets moois over te nemen sprak hij uit. Organisatorisch is hij steeds meer over gaan nemen, maar Ary en Ruben zijn nog steeds ‘niet op elkaar uitgekeken’. Ruben is mede-eigenaar sinds januari 2023.

Onder ‘lees verder’ blikken we terug op de historie tot aan het moment dat Ary Joosse de winkel overnam van grondlegger Piet Voskamp.

Lees verder →