Cortina U4 Transportfiets, gemaakt om je van dienst te zijn


De spot op deze fiets.

Wie kent hem niet, de transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame en de stoere voordrager. Aan jou je keus of je er boodschappen mee wilt doen, op naar school of werk fietst of met vrienden afspreekt. De relaxte zithouding is kenmerkend voor deze classic.

Stoere allemansvriend met jouw eigen twist!

Kies jij voor een opvallende kleur of ga jij voor een neutraal design? Er is altijd een Cortina U4 Transport die aansluit bij jouw wensen. Deze all-time favorite is er in verschillende varianten. Kies zelf hoeveel versnellingen je nodig hebt, welke remmen je erop wilt en met welke accessoires je er je eigen twist aan geeft.

Onze samenvatting

Een fiets om elke dag te gebruiken: dat is de Cortina U4 Transportfiets. Gemaakt om je van dienst te zijn. Op weg naar school, werk, voor boodschappen of een afspraak met vrienden. Door de vele kleuren en uitvoeringen is er altijd een fiets die perfect past bij jouw wensen! We laten je hier verschillende modellen zien, maar nodigen je vooral uit om in onze winkel te komen kijken én een proefrit te maken om jouw perfecte U4 transportfiets uit te zoeken!

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


Frame Dames 50, 57 en 61 cm
Heren 50, 56 en 61 cm
Kinderfietsen 24 – 26 inch
Remmen en versnelling Diverse modellen en keuzes
Prijsklasse vanaf € 749,-