RIH Movenda met Enviolo City naaf


De spot op deze fiets.

Krachtig in vorm en uitvoering! We winden er geen doekjes om...deze stoere citybike biedt onder alle omstandigheden klasse en comfortabel rijgedrag. De stille, compacte en krachtige RIH middenmotor is fraai geïntegreerd in het frame. Dankzij de dubbele vrijloop is het ook met uitgeschakelde motor licht fietsen. De batterij is in het frame geplaatst voor een optimale gewichtsverdeling. De traploos verstelbare Enviolo versnellingsnaaf levert de perfecte versnelling bij elke gewenste ondersteuning.

Het display, uitgevoerd in kleur, kan door een kwartslag draaien van de fiets af gehaald worden en zorgt dat deze na enkele seconden automatisch uitschakelt. Het display werkt als een elektronisch slot, alleen met uw eigen display(s) kan de fiets opstarten en de batterij uitgenomen worden.
De batterij is met een elektronisch slot vergrendeld en kan zonder fietssleutel eenvoudig via het display uitgenomen worden.

Bedieningspaneel op stuurbocht

Het bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen, zelfs met handschoenen aan. Het bedieningspaneel is voorzien van verlichting zodat ook in het donker de instellingen veilig veranderd kunnen worden.
Dankzij de hoogwaardige Shimano hydraulische schijfremmen - voor en achter- is de remkracht perfect te doseren met slechts weinig handkracht.

Onze samenvatting

Over deze mooi afgewerkte stads- en toerfiets hebben de ontwerpers écht nagedacht. Solide uitvoering met een extra lage, comfortabele instap. Lasnaden weggewerkt, vlot en in de huidige tijdgeest voorzien van - digitale - services, ledverlichting en een luxe uitstraling met leren handvatten.

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


Frametype Uni, lage instap
Primaire kleur Mat antraciet
Motor Middenmotor met dubbele vrijloop
Versnelling Enviolo City traploos instelbaar
Remsysteem Shimano hydraulische schijfremmen
Batterij RIH 675 Wh accu, elektronisch uitneembaar via display
Handvatten Leder met polsondersteuning, handgemaakt
Prijsklasse vanaf € 3.699,-