PEGASUS Premio EVO 5F Lite 750


De spot op deze fiets.

Mooie krachtpatser

Behalve onze voorliefde voor de kleur rood kunnen we er niet omheen: de nieuwe Premio EVO 5F Lite 750 is zowel qua design, techniek en onderdelen een e-bike van absolute topklasse!

Uitgerust met de sterkste smart BOSCH motor - de Performance Line CX met 85 Nm koppel - heeft deze e-bike genoeg power voor de steilste beklimming. Om de kracht in goede banen te leiden is de bijzondere Shimano Nexus 5 versnellingsnaaf gemonteerd: speciaal ontwikkeld voor extra krachtige elektrische fietsen. Het frame is nieuw, zeer innovatief en vanaf de nullijn ontwikkeld om tot en met de grote 750Wh accu te integreren in de onderbuis, zonder dat dit ten koste gaat van een comfortabele zithouding. Deze 750Wh accu is ‘next level’ als het gaat om actieradius en is alleen verkrijgbaar met de nieuwe smart motor (volledig instelbaar via smartphone) van Bosch. De brede 50 mm Schwalbe Marathon Plus banden zorgen voor vele kilometers zonder lekke banden en de Fuxon schijnwerper met 50 Lux lichtopbrengst zorgt voor goede zichtbaarheid in het donker.

ONZE SAMENVATTING

Een zeer hoogwaardige, onvermoeibare en sportieve krachtpatser!
De volledig nieuw ontwikkelde elektrische fiets met het nieuwste smart Bosch Performance Line CX systeem, maximaal uitgerust met een 750Wh accu durven wij deze titel wel te geven.

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


Frametype Uni, lage instap
Primaire kleur Hyper red
Motor BOSCH Performance
Versnelling SHIMANO NEXUS 5 Naafversnelling
Remsysteem SHIMANO hydraulische velgremmen
Batterij 750 Wh
Prijsklasse vanaf € 3.849,-