PEGASUS Premio EVO NV BELT


De spot op deze fiets.

Innovatieve krachtpatser

Over de nieuwe Premio EVO NV Belt is veel te vertellen. Innovatie is daarbij het sleutelwoord, met riemaandrijving, een smart Bosch E-Bike systeem, compleet nieuw ontwikkeld frame en natuurlijk de bijzondere Enviolo traploze schakeling. Het design, techniek en onderdelen maken het een e-bike van absolute topklasse! Dat fietsplezier en maximale aandrijving goed combineren, bewijst de Premio EVO NV belt.

Uitgerust met de sterkste smart BOSCH motor (volledig instelbaar via een smartphone), de Performance Line CX met 85 Nm koppel, heeft deze elektrische fiets genoeg power voor de steilste beklimming. De Enviolo schakeling is traploos, dit betekent dat je - onafhankelijk van snelheid - de omwentelingen kunt trappen die je wilt. Het frame is nieuw, zeer innovatief en vanaf de nullijn ontwikkeld om de grote 750Wh accu te integreren in de onderbuis zonder dat dit ten koste gaat van een comfortabele zithouding. Deze 750Wh accu zet een nieuwe standaard in actieradius. Om comfort en veiligheid next level te brengen zijn extra brede 55 mm Schwalbe Energizer Plus Performance banden en een Fuxon koplamp met 100 Lux lichtopbrengst aangebracht.

ONZE SAMENVATTING

We kunnen er kort over zijn: deze innovatieve krachtpatser is met recht een bijzondere E-bike. Overal vinden we de bewijzen: de krachtige ‘smart’ motor, het frame, de traploze schakeling en de schone, stille en vooral onverwoestbare onderhoudsarme tandriemaandrijving.

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


Frametype Uni, lage instap
Primaire kleur Antraciet
Motor BOSCH Performance Line CX met 85 Nm koppel
Versnelling ENVIOLO traploze naafversnelling
Remsysteem SHIMANO hydraulische velgremmen
Batterij 750 Wh
Banden 55mm brede Schwalbe Energizer Plus Performance
Prijsklasse vanaf € 4.549,-