Pegasus Ravenna EVO 8F Belt


De spot op deze fiets.

Samen op zoek naar een gelijkwaardige fiets om erop uit te trekken? Dan is de Pegasus Ravenna EVO 8F een regelrechte aanrader!
Zowel de uni/dames- als herenfiets is onder andere uitgerust met een krachtige BOSCH ACTIVE PLUS motor, hydraulische schijfremmen en specifieke SHIMANO NEXUS 8 versnellingen voor E-Bikes.

STOERE ALLROUNDER VOOR DAMES EN HEREN

Ben je op zoek naar een e-bike voor zowel stadsritten als langere toertochten? Dan is de Pegasus Ravenna EVO 8F NL een uitstekende keuze: met een lichtgewicht aluminium frame en een Bosch Active Line Plus middenmotor. Deze motor geeft 50 Nm koppel en hiermee kun je vanuit stilstand eenvoudig wegrijden bij een stoplicht of een brug oprijden. De motor is veel gekozen omdat de ondersteuning een natuurlijke rijbeleving geeft. Het stijve frame van de Ravenna zorgt voor een stabiele, goede wegligging en verhoogt het fietsplezier. Instelbare verende voorvork en verende zadelpen voor extra comfort. En hoogwaardige Schwalbe Marathon Plus banden beschermen tegen lek rijden.
We overdrijven niet als we zeggen dat deze stoere allrounder - uitgerust met de nieuwste aandrijftechniek, het modernste frame design en de beste onderdelen - qua prestatie en comfort niets aan het toeval overlaat.

ONZE SAMENVATTING

Kom naar Piet Voskamp om met eigen ogen te zien dat we niets teveel zeggen. De Pegasus Ravenna EVO 8F is een stoere allrounder die mannen en vrouwen onafhankelijk van elkaar én samen op hun wenken bedient! Stijlvol, strak uitgevoerd en geschikt voor stadsverkeer en toertochten.

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


Frametype Uni en Heren
Primaire kleur Nano Grey en Geel
Motor BOSCH middenmotor Active Line Plus 50Nm
Versnelling 8 SHIMANO NEXUS  Naafversnelling
Remsysteem SHIMANO voor en achter hydraulische schijfremmen
Batterij 400 – 500 – 625 Wh
Prijsklasse vanaf € 3.599,-