PEGASUS Siena disc belt


De spot op deze fiets.

De stoere Pegasus Siena E7F Plus Belt (Disc) steel blue matt met de brede lage instap een aanrader voor stevige types. Deze uni uitvoering met brede lage instap krachtige capaciteiten een heerlijk lichte, geruisloze e-bike.
De fijne combinatie van de onderhoudsvrije riemaandrijving (belt drive) met de Bosch Active Plus (stille) middenmotor zorgt voor een natuurlijke rijbeleving en extra licht fietsen. De zithouding (geometrie) is door het nieuwe frame comfortabeler geworden waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. Bovendien is het nieuwe frame voorzien van een brede lage instap.

CITYBIKE MET TALENT VOOR TOERTOCHTEN

Het frame is bijzonder stijf wat de rijeigenschappen ten goede komt. Vooral wat zwaardere mensen of mensen die veel bagage meenemen en toch stevig willen fietsen merken dit direct. De zonder gereedschap verstelbare voorbouw maakt het mogelijk de zithouding individueel te perfectioneren. Voorzien van de nieuwe sterke Active Line Plus aandrijving van BOSCH is de ondersteuning altijd harmonisch, vloeiend en indien gewenst, krachtig (koppel 50 Nm). Deze motor is geschikt voor zowel de korte fietsmomenten zoals boodschappen doen als de langere fietstochten op zondagmiddag. De Siena E7 Plus krijgt van ons nog eens een stipnotering vanwege de veilige en goed doseerbare hydraulische schijfremmen. De hydrauliek zorgt voor een lichte bediening, óók voor mensen met weinig kracht in de vingers.

ONZE SAMENVATTING

Een stevige elektrische fiets, zowel geschikt voor het dagelijks verkeer als voor recreatieve tochten. De fiets is voorzien van 7 Shimano Nexus versnellingen, krachtige hydraulische velgremmen en LED verlichting.

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


FrametypeUni, lage instap
Primaire kleurSteel blue mat
MotorBOSCH Active Line Plus
VersnellingSHIMANO NEXUS 7 Naafversnelling met vrijloop
RemsysteemSHIMANO voor en achter hydraulische schijfremmen
Batterij400 Wh
Prijsklasse vanaf€ 2.699,-