Pegasus Siena E7F Belt


De spot op deze fiets.

De Pegasus Siena Uni E7F Belt biedt comfort tijdens elke fietsrit. We zetten maar wat graag de spot op deze aangename, onderhoudsarme uni E-bike. Twee aantrekkelijke uni kleurvarianten maken je keuze voor een stadsfiets met rijeigenschappen voor uiteenlopende voorkeuren niet meer dan een kwestie van smaak.

Lage instap

De Siena E7F Plus elektrische fiets is gericht op comfortabel rijden met krachtige ondersteuning. De geveerde voorvork neemt alle trillingen weg en de verstelbare stuurpen zorgt voor de perfecte zithouding en heerlijk rechtop zitten. Opstappen is een feestje voor dames én heren door de lage, ruime instap.

Krachtige Bosch middenmotor

Middenin het frame van deze e bike is de Bosch Active Line Plus motor geplaatst. Deze is erg sterk en heeft een koppel, van 50 Nm. Deze middenmotor heeft de een ‘stille’ reputatie met een heel soepel aanvoelende trapondersteuning. Fijn voor lange ritten in de natuur. De accu is op een mooie manier weggewerkt in de bagagedrager.

Hoogwaardige onderdelen

De Shimano 7-speed Nexus levert een passende versnelling. Deze hydraulische schijfremmen geven veel remkracht en zijn goed te doseren. De tandriem – in plaats van een ketting – is schoon, stil en onderhoudsarm. Verder heeft deze E-Bike een in het frame geïntegreerde bagagedrager voor uitzonderlijke stabiliteit van de accu.

Onze samenvatting

Hydraulische schijfremmen en een naafversnelling waarbij de kritieke onderdelen geïntegreerd zijn in de naaf maken dat deze de Pegasus Siena E7F Plus nagenoeg onderhoudsvrij is en dat maakt haar samen met het comfort van een lage instap en veel remkracht met maar weinig inspanning tot een graag geziene allemansvriend!

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


Frametype Uni lage instap /Heren
Primaire kleur Rood en Antraciet
Motor BOSCH Active Line Plus 50Nm
Versnelling 7 SHIMANO NEXUS
Remsysteem SHIMANO voor en achter hydraulische schijfremmen
Batterij 400 – 500 Wh
Prijsklasse vanaf € 3.049,-