Pegasus Siena E7F


De spot op deze fiets.

Deze twee kleurvarianten van de Pegasus Siena Uni E7F maken je keuze voor een stadsfiets met rijeigenschappen voor uiteenlopende fietstochten niet meer dan een kwestie van smaak.

AANGENAME, ONDERHOUDSARME UNI-E-BIKE

De Siena E7F Plus elektrische fiets is gericht op comfortabel rijden met krachtige ondersteuning. De geveerde voorvork neemt alle trillingen weg en de verstelbare stuurpen zorgt voor de perfecte zithouding en heerlijk rechtop zitten. Op de uni-versie (verkrijgbaar in 2 kleuren) met de lage, ruime instap is opstappen een feestje voor dames én heren.

Krachtige Bosch middenmotor

Middenin het frame van deze e bike is de Bosch Active Line Plus motor geplaatst. Deze is erg sterk en heeft een koppel, van 50 Nm. Deze middenmotor heeft de een ‘stille’ reputatie met een heel soepel aanvoelende trapondersteuning. Fijn voor lange ritten in de natuur. De accu is op een mooie manier weggewerkt in de bagagedrager.

Hoogwaardige onderdelen

De Shimano 7-speed Nexus levert een passende versnelling. Deze hydraulische velgremmen geven veel remkracht en zijn goed te doseren. Verder is deze E-Bike netjes afgewerkt met onderdelen als een gesloten kettingkast, bagagedrager en een standaard.

ONZE SAMENVATTING

Hydraulische velgremmen gebruiken leidingen die minder onderhevig zijn aan slijtage. Ook de naafversnelling in deze e-bike behoeft weinig onderhoud omdat de kritieke onderdelen geïntegreerd zijn in de naaf. Zo is de Pegasus Siena E7F Plus nagenoeg onderhoudsvrij en dat maakt haar samen met het comfort van een lage instap en veel remkracht met maar weinig inspanning tot een graag geziene allemansvriend!

← Terug naar overzicht

Snelle blik op de specificaties


Frametype Uni lage instap /Heren
Primaire kleur Gunmetal mat / Emerald Green mat
Motor BOSCH Active Line Plus 50Nm
Versnelling SHIMANO NEXUS 7
Remsysteem Magura voor en achter hydraulische velgremmen
Batterij 400 – 500 Wh
Prijsklasse vanaf € 2.849,-