Smart producten van Bosch


Deel dit bericht.

Bosch E-bike Systems levert ons al jarenlang betrouwbare producten. De innovatie van technisch hoogwaardige componenten maakt dat er een – modulair aan te schaffen – droompakket ontstaat voor de meest veeleisende fietser. De innovatie is goed doordacht en duurzaam. Het smartsysteem is volledig verbonden en wordt (in de Cloud) beschikbaar gehouden en regelmatig geüpdatet.

Het smart systeem van Bosch E-bike Systems bestaat uit de Flow-app, bedieningseenheid, display, accu en drive unit.  De nieuwe systeemgeneratie verbindt technisch hoogwaardige E-bike componenten met digitale functies en tilt zo je dagelijkse en recreatieve rijplezier naar een hoger niveau.

De Flow-app

Dit is het activiteitencentrum waar je alle nieuwe elementen kunt registreren, individuele rij-modi aanpassen, bijhouden en op het Home-scherm alle belangrijke informatie in één oogopslag ziet. Je downloadt gewoon nieuwe functies en services en installeert deze via Bluetooth.

LED Remote

De LED Remote is een volledig verbonden bedieningscentrale die je E-bike verbindt met de Flow-app. Zo heb je alle belangrijke informatie in het oog en kun je deze via je smartphone oproepen en delen met andere gebruikers. De intuïtieve bediening maakt het gebruik bijzonder eenvoudig. De leds zijn ook bij zonlicht zeer goed zichtbaar; bovendien past de helderheid van het display zich flexibel aan het omgevingslicht aan ‑ voor minder afleiding en meer veiligheid.

Performance Line CX

De Performance Line CX met een maximaal draaimoment van 85 Nm biedt nog meer rijplezier. De eMTB-Modus met Extended Boost staat garant voor een krachtige acceleratie bij het uitkomen van krappe bochten en na obstakels; in de rijmodus Tour+ rijd je bijzonder sportief en bespaar je stroom – voor een nog grotere actieradius.

4A Charges

De compacte 4A charger laadt je E-bike-accu weer snel op – en is dus ideaal voor onderweg: hij laadt de onvermoeibare PowerTube 750 in slechts zes uur volledig op; een 50% acculading kost maar twee uur. De eenvoudige bediening maakt het “bijtanken” kinderspel.

Bekijk meer recent nieuws.

Hippe retrofietsen