Verzorg en bescherm je nieuwe fiets


Deel dit bericht.

Het klinkt misschien wonderlijk, maar bij de aankoop van een nieuwe fiets praten wij gelijk met je over het onderhoud, de verzekering en het verlengen van de fabrieksgarantie met maar liefst 3 jaar. Daar hebben we goede redenen voor, afgestemd op de gebruikerservaring van onze klanten.

Eerste onderhoudsbeurt

De eerste keer zien we je fiets graag terug na ongeveer 1000 kilometer of rond de 4 maanden na aankoop. In de drukke zomermaanden kan het voorkomen dat we afspreken voor een rustiger moment in de planning, maar we kijken dan wel of het echt al nodig is om de beurt te geven. Zo kijken we dan of er iets bij- of afgesteld moet worden, checken de spaakspanning en controleren de riem op de juiste spanning. Uit die controles kunnen we ook goed aflezen hoe de fiets gebruikt wordt.

Een jaar na aankoop wordt de onderhoudsbeurt voor de helft van het dan geldende tarief uitgevoerd. We gaan er dan vanuit dat de (E-bike)-fietser gemiddeld tussen de 3000 en 3500 kilometer heeft afgelegd.

Verzekering en verlengde fabrieksgarantie

Standaard beslaat de fabrieksgarantie een periode van 2 jaar. De combinatie van een goede verzekering * tegen diefstal en beschadiging én het verlengen van de fabrieksgarantie dekt veel vervelende consequenties van ‘pech onderweg’ af. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte motor of versnellingsnaven. Dure onderdelen waar door verschillende oorzaken problemen mee kunnen ontstaan die we dan soepel kunnen oplossen.

Wij bieden de optie om de fabrieksgarantie tegen een aantrekkelijk tarief met 3 jaar te verlengen tot maar liefst 5 jaar.

Investeer niet alleen in een goede aankoop, maar zeker ook in preventie en onderhoud. Alleen zó kun je jarenlang zorgeloos genieten!

*ENRA fietsverzekering

Bekijk meer recent nieuws.

Hippe retrofietsen